Vakkundige fietsenreparaties en servicebeurten in Rijswijk

Contact opnemen

U stapt net op de fiets om naar uw werk te rijden en ziet het: een lekke band! Of misschien bent u van plan een lange fietstocht op uw elektrische fiets te maken en wilt u er zeker van zijn dat deze tiptop in conditie is. Bij Nieuwenhuijs Tweewielers kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan uw fiets. U hoeft hier geen afspraak voor te maken; u kunt langskomen in onze winkel in Rijswijk voor een geheel vrijblijvende prijsopgave. Maakt u liever toch een afspraak? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. U kunt dit doen via het telefoonnummer 070 - 399 36 02 of stuur een e-mail naar info@nieuwenhuys2wielers.nl. We zien u graag in onze fietsenwinkel.

Fietsenreparatie en -service

Bij Nieuwenhuijs Tweewielers streven we ernaar uw fiets binnen 24 uur te repareren. Ook voeren we graag een servicebeurt uit, bijvoorbeeld als uw racefiets in optimale conditie moet zijn voor een wedstrijd of u uw fiets na de winter voor het eerst weer uit de schuur haalt.

Daarnaast verkopen wij in onze winkel in Rijswijk diverse fietsaccessoires en -onderdelen, zoals (binnen)banden, fietstassen, verlichting en bandenplaksetjes.


Met of zonder afspraak

U kunt bij Nieuwenhuijs Tweewielers in Rijswijk zowel met als zonder afspraak terecht. In beide gevallen wordt u zo snel mogelijk geholpen, liefst binnen 24 uur. Zo zit u snel weer op de fiets.

Maak een afspraak