Tweedehands fietsen nabij Voorburg

U bent op zoek naar tweedehands fietsen in de regio Voorburg? Dit is dan ook de reden waarom u terecht bent gekomen op deze pagina. Wij bij Nieuwenhuijs Tweewielers voorzien u graag van een fiets op maat. Hiermee wordt bedoeld dat de fiets geheel op u afgesteld wordt. Hiermee wordt het fietsgemak verhoogd en krijgt u geen fysieke klachten. Bij ons bent u dan ook verzekerd van kwaliteit en service. Dit geldt natuurlijk ook voor tweedehandse fietsen. Voordat deze de verkoop in gaan, krijgen zij een opknapbeurt zodat de fiets weer jarenlang mee kan gaan.

Onze werkplaats

Wij beschikken over een ruime werkplaats met diverse hoogwaardige materialen en onderdelen. Hierdoor zijn wij in staat om uw fiets vakkundig en snel te repareren. In de meeste gevallen hoeft u maar een korte tijd te wachten en kunt u uw fiets weer direct meenemen. Ons streven is dat de reparatie niet langer dan één dag in beslag neemt. Als extra service is het ook mogelijk een ‘leen fiets’ mee te nemen.

Bent u toch liever op zoek naar tweedehands fietsen in de regio Voorburg? Dan bent u bij Nieuwenhuijs Tweewielers ook aan het juiste adres. U vindt onze actuele voorraad op deze website. Bij een aankoop v.a. €250,00 geldt een garantie van zes maanden.

Contact

Kortom, wilt u meer informatie? Neem contact op of kom eens langs in onze winkel. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Graag tot ziens bij fietsspeciaalzaak Nieuwenhuijs Tweewielers.

Tweedehands fietsen Voorburg