Tweedehands fietsen in Den Haag

Iedereen kent het probleem en de ergernis wel van een lekke band. Dit gebeurt dan ook altijd op de momenten dat u er niet op zit te wachten. Niet iedereen heeft de kennis of tijd om een band te plakken. Vandaar dat u bij ons dan ook van harte welkom bent om uw fiets te laten repareren. Naast verschillende reparaties en onderhoud kunt u natuurlijk ook fietsen aanschaffen bij Nieuwenhuijs Tweewielers. Voor tweedehandse fietsen in Den Haag bent u bij ons ook aan het juiste adres. Binnen de kortste keren springt u weer op uw fiets om uw reis te vervolgen. Of dit nu op een gerepareerde of nieuwe fiets is.

Nieuwe fiets nodig?

Zoals gezegd kunt u bij ons niet alleen terecht voor reparaties of onderhoud van uw fiets. U kunt hier ook nieuwe of tweedehandse fietsen te Den Haag kopen. Het is belangrijk om op tijd een nieuwe fiets aan te schaffen. Via onze website vindt u dan ook een ruim overzicht. Wanneer u zelf vragen heeft, schroom dan niet om contact op te nemen.

Als dealer van diverse A-merken kunnen we u een groot assortiment fietsen aanbieden. Mocht de fiets niet op voorraad zijn, dan zorgen we ervoor dat deze zo snel mogelijk in uw bezit komt. Bent u op zoek naar een tweedehands fiets? Ook hiervoor kunt u bij Nieuwenhuys Tweewielers terecht. U vindt onze actuele voorraad op deze website. Bij een aankoop vanaf €250,00 geldt een garantie van 6 maanden.
Mocht u gebruik willen maken van deze service of wilt u nadere informatie, neem dan gerust contact op! Dit kan telefonisch via het telefoonnummer 070-3993602 of via ons contactformulier, die is te vinden op de website.

Tweedehands fietsen Den Haag