Fietswinkel nabij Voorburg

Welkom bij Nieuwenhuijs Tweewielers, uw fietswinkel nabij Voorburg. Bent u in het bezit van een fiets of wellicht op zoek naar een nieuwe? Kom gerust langs, wij staan voor u klaar. In deze fietswinkel kunt u rekenen op een ruim assortiment van fietsen. Wij hebben dan ook diverse modellen, zoals omafietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, mountainbikes en nog veel meer.

Fiets op maat

Bij het aanschaffen van een fiets dient u te letten op een aantal factoren. Dit om ervoor te zorgen dat uw fietservaring optimaal zal zijn. Dit kan al bereikt worden door het stuur en zadel op uw lengte aan te passen. Daarom staan wij altijd klaar om u te adviseren, zowel voor als na uw aankoop. Wij staan u dan ook graag te woord en belangrijker nog, wij nemen daar uitgebreid de tijd voor. Vervolgens laten wij u graag een aantal fietsen zien die aansluiten bij hetgeen dat u zoekt.

Nieuwenhuys tweewielers gaat door

Voorheen waren we met z’n tweeën, vader en zoon. Na 2 jaar samengewerkt te hebben stapte vader Alex Nieuwenhuys uit het bedrijf. Maar Joey Nieuwenhuys gaat verder met het bedrijf. Er zullen in de loop der jaren veel veranderingen plaatsvinden. Veel kortingen en veel leuke aanbiedingen! Vraag hier dan ook gerust naar, u zult zien dat er ook iets voor u bij zit.

Contact

Kortom, wilt u meer informatie? Neem contact op of kom eens langs in onze winkel. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Graag tot ziens bij onze fietswinkel nabij Voorburg, Nieuwenhuijs Tweewielers.

Fietswinkel Voorburg