Fietswinkel in Rijswijk

Indien u van plan bent om een fiets aan te schaffen, kunt u dit het best doen bij een fietsenspecialist. Onze fietsenwinkel in Rijswijk genaamd Nieuwenhuijs Tweewielers is zo’n specialist. U bent hier dan ook van harte welkom en kunt van ons het volgende verwachten:

  • Vakkundig advies
  • Ruim aanbod
  • Goede prijzen

Wij zien het kopen van een fiets als een serieuze zaak en willen u hier graag bij helpen. Wanneer u duidelijk aan ons uw wensen kenbaar maakt, zullen wij u enkele modellen adviseren. Naast advies kunt u bij ons ook altijd diensten rondom onderhoud en reparatie verwachten. Hier vindt u dan ook alles onder één dak. Op deze wijze wordt de gebruiksduur van uw fiets verlengt en kunt u er dus een langere tijd van genieten.

Service staat centraal

Bij deze fietswinkel in Rijswijk staat, zoals gezegd, service centraal. Vandaar dat wij klanten een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. Op deze wijze krijgt u ook echt waar voor uw geld. Ondanks onze scherpe prijzen, hebben wij enkel topmerken in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Gazelle, Giant en Batavus. Tevens kunt u bij Nieuwenhuijs Tweewielers terecht voor accessoires voor uw fiets.

Heeft u een vraag? Dan kunt u eenvoudig telefonisch contact opnemen door op de contact button te drukken. Of laat uw gegevens achter via het contactformulier, er zal dan spoedig contact met u worden opgenomen. Graag tot snel bij onze fietswinkel in Rijswijk!

Fietswinkel Rijswijk