Fietswinkel Den Haag

Wanneer u op zoek bent naar goede fiets, eentje die perfect op u is afgestemd, dan bent u bij fietswinkel Nieuwenhuijs Tweewielers in Den Haag aan het juiste adres. Wij verwelkomen u dan ook graag en voorzien u met alle aandacht van een goed advies. Ons assortiment bestaat uit verschillende merken als Gazelle, Batavus, Giant en nog veel meer.

Service staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat u na de aanschaf van uw fiets een goede service kunt verwachten. Het kan dan ook altijd voorkomen dat de fiets gerepareerd dient te worden, deze zorg nemen wij graag voor u uit handen. Met onze ruime ervaring zijn wij dan ook een begrip in de buurt.

Service

Zoals gezegd staat service bij ons hoog in het vaandel. Dit is dan ook lang niet meer vanzelfsprekend in deze tijd. Wij nemen nog uitgebreid de tijd voor u als klant. Dus zoekt u bijvoorbeeld een stadsfiets, mountainbike of een ander type? De deuren van onze fietswinkel in Den Haag staan altijd voor u open. Omdat wij een ruim assortiment hanteren kunnen wij elke fietser dan ook zonder problemen bedienen. Dat gaat natuurlijk samen met een vakkundig advies. Dus niet alleen de keuze welke fiets bij u past, ook het afstellen van deze fiets zodat die volledig op maat op u afgestemd is.

Er zijn immers vele diverse varianten. Welke fiets bij u past, is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

fietswinkel den haag