Fietsenmaker nabij Voorburg

Indien u op zoek bent naar een goede fietsenmaker in Voorburg, bent u bij Nieuwenhuijs Tweewielers aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons niet alleen in ons enorme aanbod maar ook nog eens op gebied van persoonlijke service. Wij beschikken dan ook over een ruime ervaring, wat voor u betekent dat het de dienstverlening alleen maar ten goede komt.

Naast nieuwe modellen van topmerken als Sparta, Giant en Gazelle, overigens allemaal verkrijgbaar in verschillende modellen, kunt u bij ons ook terecht voor verschillende gebruikte fietsen, ofwel tweedehands. Deze fietsen zijn natuurlijk gecontroleerd door ons en verkeren in uitstekende staat. Ongeacht welke fiets u bij ons afneemt, u kunt ten alle tijden rekenen op een uitstekende service. Of het nu gaat om een band plakken, of een geheel frame te vervangen.

Goed onderhoud

Bij deze fietsenmaker nabij Voorburg kunt u terecht voor verschillende servicebeurten omtrent uw fiets. Ongeacht of u nu een stadsfiets, E-bike of hybridefiets heeft. In de meeste gevallen is uw fiets dan ook binnen één dag gerepareerd. Bij Nieuwenhuijs Tweewielers bieden wij u zelfs de mogelijkheid een ‘leenfiets’ mee te geven. Dat wanneer u erg afhankelijk bent van uw tweewieler. Echter wanneer het om een kleine reparatie gaat, kunt u wachten en dan wordt het direct voor u in orde gemaakt.

Accessoires

Accessoires of (anders gezegd) doelmatige, praktische maar vaak nuttige fietsspullen zijn natuurlijk ook bij deze fietsenmaker nabij Voorburg te verkrijgen. Zo kunt u hier ook een set kopen om uw eigen band te plakken. Handig voor als u een fietstocht maakt en u onverwachts een lekke band krijgt.

Mocht u nog vragen of wensen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan telefonisch onder het telefoonnummer 070-3993602 of via het contactformulier op de website.

Fietsenmaker Voorburg