Fietsenmaker in Rijswijk

Een goede fietsenmaker in Rijswijk die goede kwaliteit levert, heet Nieuwenhuijs Tweewielers. Indien u hier nog niet langs bent geweest, is dit zeker de moeite waard. Naast nieuwe fietsen kunt u hier ook terecht voor gebruikte fietsen. Dit klinkt wellicht niet aantrekkelijk, echter is dit wel het geval. Deze ‘gebruikte fietsen’ hebben natuurlijk een flinke beurt gehad en zijn dus zo goed als nieuw. Het enige opvallende is dan ook de prijs, deze is namelijk zeer aantrekkelijk. Dus bent u op zoek naar een goede fietsenwinkel die onder andere herenfietsen, mountainbikes, kinderfietsen of omafietsen levert? Kom dan gerust eens langs.

Onderhoud & reparatie

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat bij een goede fietsenzaak deze twee bovenstaande diensten aangeboden worden. Bij de fietsenmaker in Rijswijk genaamd Nieuwenhuijs Tweewielers is dit natuurlijk ook het geval. Wij verwelkomen u dus graag met elk probleem dat u met uw fiets ervaart. In de meeste gevallen hoeft u maar een korte tijd te wachten, want onze reparaties verlopen zeer snel. Daarnaast streven wij ernaar uw fiets in alle andere gevallen binnen één dag gerepareerd te hebben.

Advies

Daarom kunt u ook na de aankoop bij Nieuwenhuijs Tweewielers terecht voor vakkundig advies en het onderhoud van uw fiets. Ook voor reparaties staan wij graag voor u klaar. Hopelijk zien wij u snel in onze winkel. Voor contact kunt u ons telefonisch bereiken via 070-3993602 of via het contactformulier via de website. Natuurlijk kunt u vooraf ook de recensies lezen via social media. Op deze wijze heeft u vooraf al een duidelijk beeld van ons als fietswinkel.

Fietsenmaker Rijswijk