Fietsenmaker Den Haag

Bent u op zoek naar een fietsenmaker in Den Haag? Wij heten u bij ons, Nieuwenhuijs Tweewielers, van harte welkom. Wij zijn al vele jaren dé specialist op het gebied van fietsen. Bij ons kunt u dan ook terecht voor verschillende diensten omtrent reparaties en onderhoud. Tevens kunt u bij deze fietsenmaker in Den Haag altijd rekenen op persoonlijke service. Dit aspect staat hier dan ook hoog in het vaandel.

Een fiets wordt immers gebruikt voor verschillende doeleinden. Zoekt u een fiets voor recreatief gebruik, voor naar het werk, voor de boodschappen of om te racen? Al deze wensen vragen om een andere fiets. Daarom vindt u in onze winkel een ruime selectie, die aangepast is op vele wensen. Wanneer u zelf nog wensen heeft omtrent de aankoop van een fiets, laat het dan weten. Vervolgens wordt er gekeken naar een passende oplossing.

Een fiets naar wens

U wilt toch ook het beste voor uw fiets? Maak dan gebruik van onze vakkundigheid, snelle service en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om een nieuwe aankoop, reparatie of deskundig advies, onze zorg is dat u tevreden de winkel verlaat.

Een fiets moet passen bij uw levensstijl en bij uw lengte en postuur. Is dit niet het geval, dan kan dat klachten en problemen opleveren. U kunt bijvoorbeeld last krijgen van uw nek, schouders of knieën. Dit is eenvoudig te voorkomen met een goed aangepaste fiets.

Wij voorzien u dan ook graag van een passend advies en helpen u graag bij het uitzoeken van een fiets op maat.

Contact

Kortom, wilt u meer informatie? Neem contact op of kom eens langs in onze winkel. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Graag tot ziens bij fietsspeciaalzaak Nieuwenhuijs Tweewielers.

Fietsenmaker Den Haag