Elektrische fiets in Den Haag

Bent u op zoek naar een elektrische fiets in Den Haag? Maak dan kennis met Nieuwenhuijs Tweewielers. Dit is namelijk een fietsspeciaalzaak met een goede reputatie. Uw fiets is hier dan ook in goede handen. Ongeacht of het gaat om een kleine of grote reparatie, het doel is om de werkzaamheden aan uw fiets niet langer dan één dag te laten duren. Bent u erg afhankelijk van uw fiets, dan behoort een leenfiets tot de mogelijkheden (bij reservering). Een kleine reparatie is meestal klaar terwijl u wacht.

Keuze e-bike

De keuze van uw e-bike hangt samen met verschillende factoren. Het belangrijkste naar onze mening is comfort. Om zeker te weten dat de fiets bij uw wensen past, kunnen wij u deskundig adviseren. Dit komt omdat elke fiets (merk althans) net weer wat anders is. Vandaar dat een vakkundig advies vaak wel wenselijk is als het gaat om de aanschaf van elektrische fiets te Den Haag. Naast e-bikes hebben we bij Nieuwenhuijs Tweewielers natuurlijk ook nog andere modellen voor u in de aanbieding.

Haal- en brengservice

Het uitstellen van een reparatie aan uw fiets schiet er misschien ook bij u soms in. Komt het gewoon even niet uit om uw fiets te brengen, profiteer dan van de GRATIS haal- en brengservice. Mocht u gebruik willen maken van deze service of wilt u nadere informatie, neem dan gerust contact op. Dit kan telefonisch via het telefoonnummer 070-3993602 of via ons contactformulier te vinden op de website.

Elektrische fiets Den Haag